HCC St. Moritz Hotel

Barcelona, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Flygplats Barcelona (BCN): 14.2 km (22 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta hotell ligger i en levande del av gamla stan, ca. tre km från stranden, och är därmed passande som en startpunkt för en liten upptäcksresa genom Barcelona.

Hotellet byggdes år 1883 och moderniserades år 2021. Hotellet som är utrustad med två hissar förfogar över 15 enkelrum och 76 dubbelrum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Boendet gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Med internet-anslutning kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. I hotellet finns ett TV-rum. För parkering står ett garage (avgiftsbelagt) till förfogande (vid mån av plats). På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, under förutbestämda tider finns kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst och tvättservice. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Det finns ett affärsområde med videoprojektor, faxapparat, projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Större evenemang kan organiseras med hjälp av konferensservicen. För konferenser, föredrag eller sammanträden står tre rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och ett centralstyrt värmesystem. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. På begäran finns extra- och spjälsängar tillgängliga mot avgift. Ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar erbjuds också (mot en extra kostnad). Standard är dessutom strykjärn med strykbräda och en byxpress. Det lilla extra som en telefon, en plattskärms-TV med satellit/kabelanslutning, en uttagsadapter och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder 91 rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen.

På boendet finns en frukostsal och en bar. I restaurangen (icke-rökare, à la carte och barnstol) kommer gästerna skämmas bort. Huset erbjuder följande måltidspaket: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En innehållsrik frukostbuffé är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, laktosfri kost och vegankost förbereds efter önskemål. Mot en extra avgift kan man även alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider