Sirius Hotel

Priština, Kosovo Flagga - Kosovo

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Pristina International Airport Adem Jashari (PRN): 18.3 km (26 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotel Sirius ligger i hjärtat av Pristina, en fem minuters promenad från både Moder Teresas torg och National Theatre. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 0,5 km från Kosovo församling och 0,8 km från Etnologiska museet.

I detta hus finns 52 rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Wifi (gratis) ingår i rummens grundutrustning. I badrummet finns självklart en dusch. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och bordtennis. Boendet underhållningsteam lägger upp ett nöjesprogram för barn och vuxna.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider