Impression Moxché by Secrets – Adults Only –

Playa del Carmen, Mexiko Flagga - Mexiko

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

Hotellbeskrivning

Impression Moxché by Secrets – Adults Only – All Inclusive ligger i Playa del Carmen (i området Grand Coral), en kvarts bilfärd från både Playa del Carmen stora strand och Playa Mamitas. Detta boende med lyxprofil ligger 14,5 km från Maroma strand och 17,5 km från Xplor-nöjesparken. Känn dig som hemma i ett av de 198 luftkonditionerade rummen med minibarer och espressobryggare. Gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 55-tums smart-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Badrum med badkar och dusch, hårtorkar och badrockar. På rummet finns värdeförvaringsskåp, separata sittutrymmen och telefon med gratis lokalsamtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Playa Xcalacoco - 1,1 km
Playa Punta Esmeralda - 1,8 km
Playa 88 - 2,5 km
Playa Avenida Colosio - 3,5 km
Guadalupe-kyrkan - 3,6 km
Gran Coyote Golf - 4,4 km
Playa Mamitas - 4,4 km
Quinta Avenida - 4,6 km
Estadio Mario Villanueva Madrid - 4,7 km
Playa del Carmen stora strand - 4,7 km
Pier Navega - 4,8 km
Plaza 28 de Julio - 4,8 km
El Camaleón Mayakobas golfbana - 6,2 km
Temazcal Natura - 8,6 km
Plaza Las Americas - 9 km

Närmaste flygplatser är:
Cozumel, Quintana Roo (CZM-Cozumel Intl.) - 42,3 km
Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.) - 52,8 km

Rekommenderad flygplats för Impression Moxché by Secrets – Adults Only – All Inclusive är Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.).

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Planerar du ett event i Playa del Carmen? På detta boende finns det event- och konferensutrymmen på upp till 1110 kvadratmeter, däribland konferenscenter och 5 mötesrum. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till 4 utomhuspooler, en ångbastu och ett fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Detta boende erbjuder all inclusive-priser. Dessa priser inkluderar mat och dryck på deras restauranger. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda, middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Njut av internationell gastronomi på SeaSide, en av de 14 restauranger detta boende ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice dygnet runt. Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Ta en drink på boendets strandbar eller en av 10 barer/lounger och 2 poolbarer. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.00 och 11.00.

  • Deposition för husdjur: USD 65 per natt
  • Avgift för husdjur: USD 65 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 08.00 och 20.00.
  • Förhandsbokning krävs för golftider, massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta boende innan ankomst. Kontaktuppgifter finns på bokningsbekräftelsen.
  • Det totala rumspris som visas för den 31 december inkluderar avgiften för en obligatorisk galamiddag på nyårsaftonen
  • Gäster under 18 år är inte tillåtna på det här boendet, som endast är avsett för vuxna.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider