Hotel Kakola

Åbo, Finland Flagga - Finland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Åbo flygplats (TKU): 11.0 km (22 mins)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotel Kakola ligger i hjärtat av Åbo, en kvarts promenad från både Mikaelskyrkan och Wäino Aaltonen Museum. Detta hotell med spa ligger 3,2 km från Viking Line Terminal och 1,5 km från Kirjais.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. I boendet finns ett lekrum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även rumservice och tvättservice. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns centralvärme. Wifi (gratis) ger ytterligare komfort. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. En härlig balans mellan aktivitet och avslappning kan avnjutas av gästerna genom en simtur i en av de två inomhusbassängerna. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med spa och massagebehandlingar.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider