Rochester Hotel by Blue Orchid

Chelsea, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 61.4 km (1 hour 18 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Historisk flair på en lugn gata – byggt år 1800, liegt detta cityhotell i London. Anslutningar till kollektivtrafiken finns inom ca. 600 m. Det finns goda förbindelser till flygplatsen London - Heathrow (LHR) som ligger endast 20 km från boendet. Till flygplatserna London - Gatwick (LGW) och London - Luton International (LTN) är det 45 km och 60 km.

De 80 rummen, de 17 sviterna, lägenheterna, de 16 enkelrummen och de 14 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, översättningstjänster, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och aerobics.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, ett café och en bar. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Lunchen serveras som à la carte och under kvällarna står valet mellan à la carte och meny. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider