the niu Yen

Hamburg, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Hamburg (HAM): 11.6 km (29 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

The niu Yen ligger i Hamburg (i området Hamburg-Mitte), fem minuter med bil från både Hamburger Rathaus och Miniatur Wunderland. Detta hotell ligger 3,6 km från Elbphilharmonie och 4,8 km från Reeperbahn.

Boendet har en hiss och en reception. Det luftkonditionerade boendet förfogar över servicetjänster som bagageförvaring, ett kassaskåp, ett TV-rum, medicinsk assistans och en brandvarnare. Som servicetjänster ses hotellet tillhör en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (gratis).

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I rummen finns en dubbelsäng. Värdesaker kan, mot en avgift, förvaras i ett säkerhetsskåp. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och hårtork. Boendet erbjuder rökfria rum.

På boendet finns en frukostsal och en bar. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och lunch. Restaurangen erbjuder även barnmenyer.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider