Leonardo Hotel And Residenz Muenchen

München, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Munchen (MUC): 41.8 km (40 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i München centrum. Till flygplatsen München - Franz Josef (MUC) är det 35 km.

De 124 enkelrummen och de 146 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningsplan och nås lätt med två hissar. Receptionen är bemannad dygnet runt. Lägenhetshotellets erbjuder även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns ett kök och badrum. Även ett golvvärmesystem är installerat. Balkong är standard i flesta rummens. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Härtill kommer en tvättmaskin och strykjärn med strykbräda. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Lägenhetshotellet erbjuder familjerum och 270 rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. På boendet finns även möjlighet till aktiviteter som ett gym, gymnastik, spa, en bastu, ett ångbad och en hamam, cykelåkning/mountainbikeåkning, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna kan äta i den rökfria restaurangen med en separat rökavdelning (barnstolar finns). Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. I hotellet serveras också dieträtter. Därutöver erbjuder lägenhetshotellet även särskilda matönskemål. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider