Calapetra Resort

Syrakusa, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Flygplats Catania (CTA): 64.1 km (49 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

Calapetra Resort ligger i Syrakusa på stranden, en fem minuters promenad från Fontane Bianche strand och Ionian Sea. Detta townhouse vid stranden ligger 18 km från Lungomare d'Ortigia och 2,6 km från Cavagrande del Cassibile.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på anläggningen utan avgift. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat.

Rummen erbjuder luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en queensize-säng. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns självklart en dusch. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Semesterorten erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med fiske, ridning, dykning, spa, massagebehandlingar och solarium.

Det finns en restaurang. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Dagligen serveras frukost och middag. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider