Holiday Inn Muenchen - Leuchtenbergring

München, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Munchen (MUC): 37.4 km (31 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Cityhotellet erbjuder perfekta förutsättningar för affärsresenärer. Hotellet befinner sig ca. fyra km från de populära sevärdheterna i Münchens centrum boendet ligger precis vid en huvudgata. I närområdet finns goda anslutningar till kollektivtrafiken. Den närmsta flygplatsen München - Franz Josef (MUC) ligger ungefär 35 km från boendet.

De två sviterna, de två enkelrummen och de 142 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningar och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. I hotellet finns bagageförvaring, ett kassaskåp och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och 146 rökfria rum.

Poolanläggningen är en plats för både njutning och badroligheter. En solterrass bjuder in till avkoppling. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och golf. Huset erbjuder gym, bordtennis, bowling och aerobics. Ett wellnessområde med en bastu finns på boendet. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En kontinental bufféfrukost garanterar en bra start på dagen. Vid lunch- och middag står valet mellan buffé, a la carte och meny. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider