Relais Bellaria Hotel & Congressi

Bologna, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Flygplats Bologna (BLQ): 15.5 km (16 mins)

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ungefär tre km från Bologna centrum, på en huvudgata. Boendet passar för såväl affärsresenärer som för familjer. Flygplatsen Bologna (BLQ) ligger sju km från boendet.

Hotellet huserar i ett två-våningshus och har sammanlagt 108 rökfria rum och åtta juniorsviter. På hotellet har gästerna självklart tillgång till hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Hotellet erbjuder även en garderob, bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de tre konferensrummen.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär optimal komfort. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Uppfriskande drycker i poolbaren och härlig avslappning i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, aerobics, spa och solarium. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider