Crystal Centro Resort

Lara, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 100 m
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 164 km (2 hours 39 mins)
  • Flygplats Antalya (AYT): 15.3 km (22 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • Water park

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för strandturister, sportiga och aktiva turister, familjer, unga människor och singlar, i Kundus centrum, direkt vid havet.

De 400 rökfria rummen är väl anpassade för gästerna som välkomnas till att avnjuta en avspänd vistelse här. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Resortens gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Inrättningen tillhandahåller bagageförvaring. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Förutom en souvenirshop, finns även en rad andra butiker här. Semesteranläggningens har en härlig trädgård med lekplats. I resortens finns ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en kostnadspliktig barnpassingsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice som är öppen dygnet runt, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en piccoloservice och en hotelldoktor. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Det finns ett affärsområde med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Balkong är standard i flesta rummens. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan barnsängar begäras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en plattskärmstv och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns en dusch och en badbalja samt hårtork och en telefon till gästerna. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen. Här finns möjligheten att boka fyra rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I poolområdets två utomhusbassänger kan gästerna avnjuta aktiv rekreation. I alla väder erbjuder inomhusbadet njutning. Därutöver finns för de små, ett område med plaskdammar. Poolbaren erbjuder uppfriskande drycker och snacks medan vattenrutschkanan får alla äventyrliga vattenkatter på gott humör. På solterrassen står bekväma solstolar och parasoll som skuggar skönt, redo för njutning. Semesterorten erbjuder cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, boccia och basket. Med vattenaerobic och jetskiåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, kajakpaddling, snorkling och parasailing får även vattensportentusiaster valuta för pengarna. Även dessa aktiviteter är belagda med en avgift. Med ett gym, dart, yoga och aerobic på boendet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. På anläggningen finns wellnesserbjudanden som bastu, hamam, skönhetssalong och massagebehandlingar. Att även en miniklubb, ett minidisco, livemusik, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns ett café, en bar och en lobbybar. I de fem rökfria restaurangerna välkomnas gästerna till en trevlig ambiens. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive-specialerbjudande. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Dieträtter, vegetariska rätter, barnmenyer, ekologisk kost och halalkost förbereds efter önskemål. Till de små erbjuds babymat. Därutöver erbjuder semesterorten även snacks. För gästerna ingår både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider