Precise Resort Puerto de la Cruz Tenerife

Puerto de la Cruz, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 500 m
  • Flygplats Teneriffa (TFS): 95.6 km (1 hour 6 mins)
  • Flygplats Teneriffas Norra Flygplats (TFN): 31.5 km (26 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Idealt för strandturister, sportiga och aktiva turister, familjer, singlar och naturälskare, ligger semesterorten i Puerto de la Cruz, i närheten av en offentlig sandstrand, rofyllt, i centrala Puerto de la Cruz. Många av stadens sevärdheter finns inom två km.

Semesterorten som är utrustad med tre hissar förfogar över 153 rum. För in- och utcheckning engelsk- och tysktalande personal i receptionen i entren. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Semesteranläggningen tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Förutom en souvenirshop, finns även en rad andra butiker här. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På resortens finns även ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet mot avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, översättningstjänster, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (avgiftsbelagt). Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Det finns ett affärsområde med videoprojektor, faxapparat, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Konferensservicen erbjuder stöd för allt som beträffar organisationen av evenemang.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att luftkonditionering (gratis) är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Dessa rum har en queensize-säng och en bäddsoffa, samt heltäckningsmatta. Det går även att boka separata sovrum. På begäran finns extra- och spjälsängar tillgängliga mot avgift. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns dessutom en kokvrå med ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en plattskärms-TV med satellitlanslutning, en uttagsadapter och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även fem rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Semesterorten erbjuder familjerum och rökfria rum.

Sötvattenanläggningen (gratis) har tempererade utomhuspooler och ett badområde för barn. Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. Den som inte vill avstå från sport under resan erbjuds boccia och basket. Även tennis blir någonting att roa sig med (avgiftsbelagt). Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och dart. Wellnessavdelningen erbjuder skönhetssalong och massagebehandlingar (avgiftsbelagt). Externa arrangörer erbjuder skönhetssalong och massagebehandlingar. Små som stora gäster har likaså möjligheten att spana in boendets olika underhållningsprogram (gratis).

På boendet finns en matsal och en frukostsal. Gästerna kommer att tas om hand om i restaurangen (icke-rökare, buffé, à la carte och barnstol). Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Semesterorten erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. Till frukost (kontinental och varm), lunch eller middag erbjuds gästerna en välfylld buffé eller beställer någonting från menyn (lunch). Glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, laktosfri kost och vegankost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Mot en extra avgift kan man även alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider