Nova Apartments Hotel

Budapest, Ungern Flagga - Ungern

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Budapest (BUD): 21.0 km (31 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell ligger ca. 600 m från turisternas favoritutflyktsmål. Centrala Budapest ligger endast en km, bort. Till flygplatsen Budapest - Ferihegyi repülötér (BUD) är det ungefär 20 km.

De 25 lägenheterna, de 10 enkelrummen och de 10 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på åtta våningsplan och nås lätt med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Lägenhetshotellets faciliteter är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas mot avgift.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering, centralvärme och en fläkt. I de flesta rummen finns en balkong eller en terrass. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en bakugn. Härtill kommer en tvättmaskin och strykjärn med strykbräda. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en CD-spelare, en DVD-spelare och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Lägenhetshotellets erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. I fritidsområdet hittas boendet utbud av aktiviteter, ex. ett gym samt cykelåkning/mountainbikeåkning och massagebehandlingar mot en extra kostnad. Här finns även ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en restaurang med luftkonditionering, en frukostsal, ett café och en bar. En kontinental frukost garanterar en bra start på dagen. Lunchen serveras som meny och under kvällarna står valet mellan buffé och à la carte.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider