Apartamentos El Palmar

Playa del Ingles, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 150 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 31.3 km (27 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet ligger bara 150 m från en sandstrand, i en levande miljö, direkt I Playa del Inglés. Härifrån kan strandturister lätt gå på upptäcksfärd för att lära känna er semesterort. I området finns en rad barer, pubar och restauranger, såväl som möjligheten att handla mat.

Lägenhetsanläggningen har 77 lägenheter som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Kassaskåp, en biluthyrning och transferservice står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Komplexet erbjuder handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria.

Balkong eller terrass hör till de flesta rummens standard. Gästerna sover i en dubbelsäng. För små gäster finns barnsängar. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. I kokvrån finns ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som internettillgång, en telefon och en TV med satellit- och kabelmottagning, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och hårtork. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara.

De vuxna kan simma i utomhuspoolen och barnen kan bada i plaskdammen. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass. Anläggningen förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad, en hamam och ett solarium. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt).

Det finns en frukostsal. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Dieträtter, vegetariska rätter och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider