Hotel PTTK Wyspianski

Krakow, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Kraków (KRK): 18.8 km (31 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger förmånligt och centralt i Krakow. I närheten finns en rad affärer.

Hotellet förfogar över 231 rum som är anpassade för att gästerna ska kunna avnjuta sina semesterdagar på bästa vis. Bagageförvaring och en bankomat står till förfogande för gästerna. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Om en söker minnen att ta med hem finner gästerna möjligheten till detta i souvenirbutiken. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en tvättautomat och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, satellit-TV och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns ett badkar och hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder rökrum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och aerobics. Här finns även ett disco och en nattklubb.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. I huset serveras också dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider