The Social Hub Vienna

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Wien (VIE): 19.6 km (23 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet erbjuder perfekta förutsättningar för såväl affärsresenärer som för familjer. Hotellet befinner sig ungefär 850 m från stadens turistiska smältdegel. Till Wiens är det är 2,3 km på en lugn gata, i ett historiskt präglat kvarter.

Semesterlägenheterna byggdes 2020 och renoverades 2020. Lägenhetshotellet som är utrustad med en hiss förfogar över 806 rum, tre sviter och 70 enrumslägenheter. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Faciliteterna är rullstolsanpassade. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. På hotellet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera sin bil i ett garage eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt) om plats finns. På hotellet erbjuds även en biluthyrning och tvättservice. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering utan avgift. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med videoprojektor, projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de tre konferensrummen.

Rummen erbjuder luftkonditionering, ett centralstyrt värmesystem och en kamin. På gästerna väntar en välkomspresent. En balkong eller terrass räknas till de flesta rummens standard. Samtliga rum har antingen en queensize-säng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Vid behov kan barnsängar begäras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin, en bakugn och ett frysfack. Det finns också en tvättmaskin och en torktumlare. Det lilla extra som satellit-TV, en spelkonsol, en uttagsadapter och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Lägenhetshotellets erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här erbjuds även aktiviteter och faciliteter som gym, bordtennis, biljard och yoga. Hotellet bjuder möjligheten till sportiga inomhusaktiviteter bordsfotboll. Boendet underhållningsteam lägger upp ett nöjesprogram för barn och vuxna.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café, en bar och en lobbybar. Lägenhetshotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål. Under den speciella matlagningsshowen kan gästerna följa de enastående kockarnas magi. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider