Rixwell Collection Savoy Boutique Hotel

Tallinn, Estland Flagga - Estland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Tallin (TLL): 5.2 km (13 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i lyxklassen ligger i centrala Tallinns, i ett historiskt präglat kvarter. Boendet passar för gäster som förstår hur den speciella ambiensen bevaras. I närheten finns en rad affärer. Den närmsta flygplatsen Tallinn (TLL) ligger ungefär fem km från boendet.

Detta cityhotell byggdes 1890. Gästerna välkomnas till ett rofyllt boende med 24-timmars-receptionen i mottagningsområdet. På boendet finns 44 rökfria rum. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, rumservice, tvättservice och ett konferensrum. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet mot avgift.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns hårtork och badrockar. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen.

På boendet finns en bar och en lobbybar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider