Semiramis Village Hotel

Stalis, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 1100 m
  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 26.5 km (21 mins)

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semiramis Village är ett trevligt hotell som ligger högt beläget och omges av en spektakulär panoramautsikt över havet och bergen. Oavsett om du älskar vackra landskap eller spännande platser, kommer du inte att bli besviken här.

Hotellet består av flera byggnader fördelade på området.

Trots att hotellet är inom gångavstånd till centrum, finns det även bussar som avgår från en hållplats bara 200 meter från hotellet. Dessa tar dig snabbt och smidigt till centrum av den livliga staden Hersonissos, där du kan njuta av ett brett utbud av butiker, barer och nattliv. Om du är ute efter en ännu mer händelserik upplevelse, kan du ta en längre resa längs kusten till det välkända partymeckat i Malia.

För strandälskare finns det gott om alternativ inom bekvämt avstånd från hotellet. Du kan utforska flera vackra sand- och skifferstränder som erbjuder ett brett utbud av vattensporter för att hålla dig underhållen och aktiv.

Hotellets hjärta och själ är dess imponerande pool och solterrass. Här kan du sträcka ut på solstolar, njuta av solen och återhämta dig efter en energisk kväll ute.

Rummen på Semiramis Village är bekväma och rena, vilket skapar en trevlig atmosfär för gästerna.

För lunch och middag kan du se fram emot traditionella grekiska och medelhavsinspirerade rätter. Baren erbjuder också uppfriskande drycker för att hålla dig sval och avslappnad under dina dagar vid poolen.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider