Hotel Ateneo

Verona, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Lift / Elevator
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i ett rofyllt område i Venedig centrum. Till flygplatsen Venezia - Marco Polo (VCE) är det ungefär 20 km och till flygplatsen Venezia - Treviso (TSF) 60 km.

De två enkelrummen och de 19 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på tre våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Hotellet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, rumservice och tvättservice. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering, ett golvvärmesystem och en fläkt. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. En dusch, badkar och bidé tillhör badrummens interiör. Dessutom ärhårtork till förfogande. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Boendet erbjuder familjerum och 21 rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen finns bekväma solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med golf och spa. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en kontinental frukost som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider