7Pines Resort Sardinia A Destination By Hyatt

Porto Cervo, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Olbia (OLB): 34.3 km (41 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

7Pines Resort Sardinia-A Destination By Hyatt ligger i Arzachena nära flygplatsen, en fem minuters bilfärd från både Aquadream och Cala Battistoni. Detta hotell med lyxprofil ligger 30,2 km från Spiaggia della Marinella och 37,4 km från Golfo Arancis hamn.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Anläggningen tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På resortens finns även ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Dessutom finns ett kassaskåp och en minibar tillgängligt, mot en extra avgift. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Några av rummens fördelar ses i att både tofflor och dagstidningar, ingår. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Semesterorten erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med vindsurfing, snorkling och dykning. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, yoga och gymnastik. På semesterorten finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, hamam, skönhetssalong och massagebehandlingar. Boendet tillhandahåller flera underhållningserbjudanden, däribland ett underhållningsprogram, en miniklubb och ett disco.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Här serveras frukost, lunch och middag. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider