Xanadu Makadi Bay

Makadi Bay, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 500 m
  • Flygplats Hurghada (HRG): 30.4 km (32 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • Water park

Hotellbeskrivning

Semesterorten är ett idealt boende för strandturister och familjer. Det ligger rofyllt placerat i Makadi Bay, ett par meter från hotellets sandstrand. I närheten finns en rad affärer.

Så sent som år 2022 byggdes denna semesterort. Boendet har 815 rum som lätt nås med en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Semesteranläggningen tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Resortens har en härlig trädgård med lekplats. I boendet finns ett lekrum. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör och en hotelldoktor. Det finns ett affärsområde med projektor och blädderblock/pennor tillgängligt. Större evenemang kan organiseras med hjälp av konferensservicen.

På semesterorten står rum med luftkonditionering, centralvärme, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum till förfogande. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är inredda med såväl kingsizesäng som bäddsoffa. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

I de tre utomhuspoolerna finns svalka. Därutöver finns det tre barnbassänger. Bubbelpoolen lockar till välgörande avkoppling (avgiftsbelagt) för gästerna, men här väntar även roligheter i vattenrutschkanan och uppfriskande drycker i poolbaren. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Semesterorten erbjuder boccia, beachvolleyboll, volleyboll och bågskytte och mot en extra avgift kan man även aktivera sig med ridning. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som vattenaerobic och vattengymnastik och vindsurfing, draksurfning, kanotpaddling, segling, snorkling och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Boendet erbjuder gym, bordtennis, biljard, dart, yoga, gymnastik, aerobics och bordsfotboll. I wellnessavdelningen erbjuder semesterorten en bastu, samt avgiftsbelagda njutningar som: spa, ångbad, en hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar och en fotzonterapi. Externa arrangörer erbjuder ångbad, en hamam och en fotzonterapi. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett minidisco, livemusik, ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en bar och en lobbybar. I restaurangen (icke-rökare, rökare och à la carte) kommer gästerna skämmas bort. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. All-inclusive-semesterfirarna kan njuta av förmåner som snacks och livematlagning, men även ett urval av alkoholfria drycker och en kostnadsfri uppfyllning av baren. Till lunch väntar en rik buffé. Till frukost och middag kan gästerna avnjuta rätter från a la carte-utbudet. Det är även möjligt att beställa från frukostmenyn. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer och halalkost förbereds efter önskemål. För minstingarnas skull finns babymat (gratis). Alkoholhaltiga drycker är inkluderat i priset för gästerna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider