Alexandra Hotel

Paddington, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats London Gatwick (LGW): 90.8 km (1 hour 23 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 3,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet i London hälsar gästerna hjärtligt välkomna. Till flygplatsen Vicenza (VIC) är det runt fyra km. Flygplatserna Wittendom (WIT) och London - London City Airport (LCY) befinner sig ca. fem km och 18 km från boendet.

Detta cityhotell byggdes 1900. Gästerna kan bo i ett fem-våningshus eller i ett fyra-plansannex. Anläggningen har 94 rum, sju enkelrum och 71 dubbelrum. I hotellet finns en 24-timmars-reception där gästerna flexibelt kan checka in- och ut. Här finns även en hiss. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett konferensrum och en rökruta. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen.

I rummen finns centralvärme. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV-apparat, en väckarklocka och wifi (avgiftsbelagt) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen finns bekväma solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med spa, en bastu och solarium.

Det finns en frukostsal. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En kontinental bufféfrukost lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider