Hösterbjudanden

Hösterbjudanden

Publicerad: 2023-08-30 - Uppdaterad: 2023-08-30

– så hittar du billiga resor till värmen.

Hör du till dem som har några semesterdagar över? Då blir du säkert glad för att höra att det finns en hel del bra erbjudanden på resor till värmen just nu. Speciellt om du undviker att resa vecka 44. Just den veckan har skolorna nämligen höstlov – något som innebär högsäsong för resebranschen.

Om du är lite flexibel på både avresedatum och reslängd är det goda möjligheter att göra ett fynd på resor till värmen i höst. Läs vidare för att få våra bästa tips till en billig flykt från kylan! 

De bästa prisorna på resor till värmen i höst

Vakker gate i byen Chania på Kreta
Vakker gate i byen Chania på Kreta

Snabbtur till värmen 

När flygtiden är kort…

…blir semestern längre – även om den bara varar i 2-3 dagar. Har du tänkt på hur många timmar du spenderar på att åka till fjällen, eller att köra till stugan? Du kan faktiskt resa till många platser där sommarvärmen håller i sig extra länge, på (nästan) lika lång tid.

På sistaminuten.se kan du filtrera på en mängd olika reslängder, och hitta en snabbtur som passar så väl kalender som plånbok!

Billiga snabbturer med flyg och hotell

Det er god plass på stranda om du unngår å reise midt i høysesongen
Det er god plass på stranda om du unngår å reise midt i høysesongen

Förläng sommaren 

– res en vecka eller två till värmen

Det har varit en stekhet sommar runt Medelhavet. Det gäller både GreklandSpanien och ‘nypopulära’ Albanien. Eller Cypern och Turkiet för den delen.

När det lider mot höst i Skandinavien är klimatet i Medelhavsområdet behagligare, och vattnet håller fortfarande badtemperatur. Framför allt är det lätt att få plats på de bästa hotellen (och stränderna) – till mycket bra priser!

Billiga paketresor till södra Europa i höst

Forleng sommeren med en herlig høstferie
Forleng sommeren med en herlig høstferie

Den populära höstlovsveckan

– höstens högsäsong.

Vecka 44 är höstens absoluta högsäsong i resebranschen. Om du reser på helgen och håller dig borta en vecka vill säga. Väljer du att inte resa på en helgdag däremot, och är borta lite kortare eller lite längre än en vecka, är det fullt möjligt att hitta en prisvärd paketresa även under denna populära period.

PS! Som vanligt lönar det sig att jämföra flera olika alternativ innan du bokar. Lycka till!

Billiga paketresor till värmen under höstlovet