Bästa priserna söderut

Bästa priserna söderut

Publicerad: 2024-06-14 - Uppdaterad: 2024-06-14

– i sommar.

Blir det soligt eller molnigt, varmt eller kallt, värmeböljor eller störtregn..? Spekulationer om det svenska sommarvädret finns det gott om – men är det någon idé att lita på dem?

Det enda vi kan vara helt säkra på är att solen kommer skina i södra Europa. Och att det som alltid kommer vara stora prisskillnader, på helt identiska resor. Därför lönar det sig att jämföra priser innan du bokar sommarsemestern!

Hitta de bästa erbjudandena på resor till värmen

Syden er et bra valg, om sol og bad er viktig.
Syden er et bra valg, om sol og bad er viktig.

Sök i Sol & bad-kategorin

om varma temperaturer är det viktigaste

Den billigaste sommarsemestern hittar du om du söker efter resor i kategorin ‘Sol & bad‘. Då jämför vi på destination.se alla resor på marknaden – hos alla researrangörer, till alla länder och resmål, som kan erbjuda just sol och bad under dina önskade datum. 

Om resan går till GreklandSpanienTurkiet, Kroatien eller någon annan varm plats är mindre viktigt. Här är det marknadens bästa erbjudande som gäller!

…därefter kan du förstås filtrera på en extra bra boendestandard, om du skulle vilja det. Eller att hotellet både ska ha pool och ligga nära stranden 🏖

Sök efter billiga Sol & bad-resor

Lille Venezia på Mykonos er et populært område spesielt på kveldene
Lille Venezia på Mykonos er et populært område spesielt på kveldene

Förtjust i Grekland? 

Om du söker efter resor till Grekland jämför vi alla tillgängliga erbjudanden – både på resor till grekiska öar, den vackra halvön Halkidiki och populära Parga på fastlandet. I resultatlistan får du automatiskt upp det bästa priset först.

Föredrar du att semestra på en större ö är valmöjligheterna på Rhodos och Kreta goda. Lockar det mer med en resa till en liten grekisk ö är det lyckligtvis flera arrangörer som erbjuder direktflyg i sommar.

Sök efter billiga resor till Grekland

Calo des Moro er bare en av svært mange vakre bukter på Mallorca
Calo des Moro er bare en av svært mange vakre bukter på Mallorca

Spanien för hela slanten

– ett pärlband av vackra stränder 

Costa del SolCosta BlancaCosta Dorada eller Costa Brava? Det är inte lätt att avgöra vilket resmål som är Spaniens bästa. Lägger vi till vackra Mallorca och charmiga Gran Canaria blir valet ännu svårare!

Vill du säkra en resa till Spanien i sommar rekommenderar vi att du söker på både Sol & bad’ och ‘Spanien’. Då plockar vi ut de billigaste resorna till de mest solsäkra platserna – på just de datumen du vill åka. 

Sök efter billiga resor till Spanien

Vakre strender, friskt badevann og en deilig avkjølende bris gjør Portugal spesielt populær på varme sommerdager
Vakre strender, friskt badevann og en deilig avkjølende bris gjør Portugal spesielt populær på varme sommerdager

Varför inte prova Portugal?

Sol och bad med en frisk bris från Atlanten

Portugal har varit på mångas läppar de senaste somrarna. Kanske för att nästan hela kusten är full av vackra stränder med fräscht vatten? Eller för att brisen från Atlanten gör att det sällan blir för varmt – inte ens mitt i sommaren.

Kombinerar du ‘Sol & bad’ och ‘Portugal’ i ett sök jämför vi priser hos alla researrangörer, och tar fram de bästa erbjudandena på en portugisisk solsemester. Allra billigast blir det om du är flexibel på datum och reslängd!

Osäker på vilket resmål du ska välja? Våra hetaste tips är Algarvekusten i södra Portugal – eller härliga Cascais eller Estoril, strax utanför Lissabon.

Sök efter billiga resor till Portugal