Globales Verdemar Apartments

Santa Ponsa, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Avstånd strand: 100 m
  • Flygplats Mallorca (PMI): 30.3 km (26 mins)

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

På hotell Globales Verdemar bor du på första parkett, direkt vid havet i Santa Ponsa på Mallorcas sydkust. Det populära hotellet erbjuder välutrustade och rymliga lägenheter för både familjer och par, och stoltserar med en magnifik utsikt över Santa Ponsa-buktens kristallklara vatten.

Hotellets soliga poolområde ligger i direkt anslutning till havet, och här kan du ta ett dopp direkt från solterrassen. Vill du känna sanden mellan tårna ligger Santa Ponsas kritvita sandstrand 150 meter från hotellet. I centrala Santa Ponsa hittar du också shopping, restauranger och nöjen på bekvämt avstånd från hotellet.

Lägenheterna på Globales Verdemar bokas med självhushåll eller frukost som tillval. Känner du inte för att laga egen mat serverar hotellets restaurang a la carte-rätter under dagarna med den fina utsikten som bakgrund. Det anordnas också underhållning på hotellet med livemusik, shower och mini-disco för alla barn.

De 197 rummen på Globales Verdemar renoverades 2015. Lägenheterna utan utsikt vetter mot baksidan och vi rekommenderar dig att boka din vistelse med havsutsikt. Vintertid (november-mars) är utbudet på hotellet begränsat med bland annat restaurangen stängd. En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar på de Baleariska öarna. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori och gäller resenärer från 16 år. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider