Sunotel Club Central

Barcelona, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Inomhuspool
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar
  • Utomhuspool

Hotellbeskrivning

Sunotel Club Central ligger centralt i Barcelona, en kvarts promenad från både Passeig de Gracia och Casa Batllo. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 1,5 km från La Rambla och 1,6 km från Plaça de Catalunya.

På boendet finns både flerspråkig personal för gästerna. Bagageförvaring och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. För gästerna fordon finns parkeringsmöjligheter i ett garage. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, medicinsk assistans, rumservice och en tvättautomat.

I rummen finns ett vardagsrum och badrum. Även centralvärme är installerat. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns även en telefon och wifi. I badrummet finns självklart badkar. Något särskilt unikt gästerna kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder rökrum.

Poolanläggningen, med pooler både inomhus och utomhus, erbjuder härliga badupplevelser. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, spa, skönhetssalong, hydroterapibehandlingar och solarium.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider