Hotel Quinta das Vistas

Funchal, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • DistanceToBeach: 5 km Praia Formosa
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/portugal/madeira/funchal/hotel-quinta-das-vistas/
  • DistanceToTown: 1,5 km

Hotellbeskrivning

Läckert herrgårdshotell med fantastisk utsikt över Funchal!

Quinta das Vistas ligger på en höjd strax ovanför centrala Funchal och från hotellets utomhusterrasser och restaurang har du härlig utsikt över staden och havet. Quinta das Vistas tillhör Charming Hotels-kedjan som inkluderar flera trevliga inkvarteringar i och omkring Funchal. 

På Quinta das Vistas bor du bra i rymliga dubbelrum med elegant inredning. Här hittar du allt du vill ha av ett kvalitetshotell inklusive luftkonditionering, minibar, satellit-TV, badrock, tofflor och en privat balkong. Frukost är inkluderad och önskas en imponerande panorama-utsikt från balkongen kan detta bokas mot ett tillägg. 

På Quinta das Vistas kan du boka till halvpension, vilket innebär att du kan avnjuta fyra av dina sju middagar på valfritt hotell i Charming Hotels-kedjan. Transport till och från ditt hotell är inkluderat. Aktuellt middagsprogram för de olika hotellen får du när du checkar in på ditt hotell och var uppmärksam på att du måste boka i god tid.

Hotellet har mycket trevliga gemensamma utrymmen med eleganta möbler och massor av antikviteter. La Belle Terasse Restaurant erbjuder läckra anrättningar och i Albatroz Piano Bar kan du koppla av till levande musik flera kvällar i veckan. I hotellets Chandra Spa kan du njuta av olika typer av massage och Spa-behandlingar (mot avgift). Här finns såväl inomhus- som utomhuspool. Till centurm av Funchal tar du dig enkelt med hotellets gratisbuss. 

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider