Hotel Rezydent Krakow Old Town

Krakow, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Kraków (KRK): 16.5 km (27 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i Krakow centrum. Vid boendet finns affärer, restauranger och barer. Förutom detta finns förbindelse till kollektivtrafiken. Flygplatsen Krakow (KRK) ligger 25 km från boendet.

I ett fyra-våningshus, och i två annex finns sammanlagt 59 rum, nio sviter, åtta enkelrum och 34 dubbelrum. Receptionen är bemannad dygnet runt. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, en bankomat, en tidningskiosk, transferservice, tvättservice, ett konferensrum, en tvättautomat och en brandvarnare. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss.

För ett behagligt klimat i rummen finns centralvärme och en fläkt. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och spa.

På boendet finns en rökfri restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider