Metro 900 Boutique Hotel

Neapel, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Neapel/Napoli (NAP): 15.0 km (23 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Boutique Hotel Metro 900 placerar dig i hjärtat av Neapel, och du är inte mer än en fem minuters bilfärd från Mostra d'Oltremare och Stadio Diego Armando Maradona. Detta hotell med exklusiv profil ligger 2,3 km från Palazzo delle Arti Napoli och 2,4 km från Villa Pignatelli.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Filmintresserade hittar säkerligen någonting av intresse i biografernas program. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. I hotellet finns ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Ett skrivbord och ett kassaskåp och en minibar finns också tillgängliga (mot en kostnad). Det lilla extra som en telefon, en plattskärms-TV med satellitlanslutning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch. Även hårtork står till förfogande. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, fiske, kanotpaddling, yoga, massagebehandlingar och vandring. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns ett café och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. Dieträtter och glutenfria måltider förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider