Austria Trend Hotel Ljubljana

Ljubljana, Slovenien Flagga - Slovenien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Ljubljana Jože Pučnik Airport (LJU): 30.3 km (28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Smoke-free
  • distance_city: 2800

Hotellbeskrivning

Hotellet erbjuder ideala omgivningar för såväl affärsresenärer som för familjer och befinner sig ungefär 4,6 km från Ljubljana centrum. Direkt utanför boendet finns ett flertal förbindelser till kollektivtrafiken.

Boendet har 210 rum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. För parkering står ett garage (avgiftsbelagt) till förfogande. Som ytterligare service erbjuds rumservice och en piccoloservice. Det finns ett affärsområde med projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 12 konferensrummen.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Här finns även en plattskärmstv, en radio och wifi (gratis). Ett urval av kuddar utlovar nattro. Hotellet erbjuder rökfria rum.

En bubbelpool lockar till rogivande muskelavslappning (avgiftsbelagt). I fritidsområdet hittas huset utbud av aktiviteter, ex. ett gym samt ett spa, en bastu, en hamam och massagebehandlingar mot en extra kostnad. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med joggning. I wellnessavdelningen kan gästerna avnjuta avslappning (aromaterapi).

Gästerna kan avnjuta den härliga ambiensen i den rökfria restaurangen. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider