Villa Borgen Hotell

Visby, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Visby (VBY): 4.2 km (7 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • distance_city: 350

Hotellbeskrivning

Hotell Villa Borgen ligger i hjärtat av Visby, en tio minuters promenad från både Gotlands konstmuseum och Almedalen. Detta hotell vid stranden ligger 0,9 km från Gotlands Museum och 1,1 km från Högskolan på Gotland.

Boendet hälsar gästerna välkomna till ett sju-våningshus med sammanlagt 17 rum och en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, roomservice finns under förutbestämda tider, tvättservice, två Konferensrum och en tvättautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. De som anländer med egen bil kan använda sig av boendets parkeringsplatser (avgiftsbelagt). Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Mot avgift går det att få en extrasäng. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Wifi ingår i rummens grundutrustning. I badrummet finns en bidé och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Huset erbjuder rökfria rum.

Här finns också möjligheten att träna i fitnessstudion.

Det finns ett café. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider