Lillesand Hotel Norge

Grimstad, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Kristiansand (KRS): 27.4 km (25 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 21100

Hotellbeskrivning

Hotel Norge Lillesand ligger centralt i Lillesand, en kvarts bilfärd från både Kristiansand Zoo och Bystranda. Detta hotell ligger 0,1 km från Wilhelmine och 0,2 km från Sandra Svendsens Hus.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. Som ytterligare service erbjuds medicinsk assistans, rumservice och tvättservice. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Wifi (gratis) ingår i rummens grundutrustning. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, fiske och ridning. Boendet tilltalar även vattensportutövare med vindsurfing, kanotpaddling och dykning. Huset (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och lunch. Likaså kommer dieträtter och barnmenyer gästerna gommar att njuta. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider