Quality Hotel Maritim

Haugesund, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Haugesund (HAU): 13.2 km (17 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för strandturister, sportiga och aktiva turister, familjer och naturälskare, i Haugesund centrum, ungefär 1,2 km från stranden. I närheten finns en rad affärer.

De 311 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på sju våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendet har även en rad affärer. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 19 konferensrummen.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka åtta rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, gymnastik, en bastu och solarium. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är livemusik, ett disco och en nattklubb.

På boendet finns ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Som måltider kan frukost, lunch och middag väljas. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider