Windsor Marapendi Hotel

Rio de Janeiro, Brasilien Flagga - Brasilien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • gym
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe

Hotellbeskrivning

Windsor Marapendi placerar dig i Rio de Janeiro-området Barra da Tijuca, med 5 minuters körväg till Village Mall och 7 minuter till Barra shoppingcenter. Detta hotell med lyxprofil ligger 7,2 km från Bosque da Barra-parken och 8,6 km från Recreio dos Bandeirantes strand.

Boendet har 487 rum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring och en bankomat. Information om utflyktsmål får gäster vid resedisken. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. För parkering står ett garage till förfogande. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

Havsutsikten skapar en härlig atmosfär i de de flesta rummen På rummet finns det ett skrivbord. I badrummet finns ett badkar och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum.

På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Här finns även möjligheten att varva ned med golf, gym, aerobics, en bastu och ångbad.

Det finns en restaurang. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider