MAXX by Steigenberger Hotel Wien

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Wien (VIE): 22.6 km (27 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 3000

Hotellbeskrivning

I Wien-området Margareten ligger MAXX by Steigenberger Vienna, en fem minuters bilfärd från både Raimund Theater och Mariahilferstrasse. Detta hotell med lyxprofil ligger 2,8 km från Schloss Schönbrunn och 3,1 km från Wiener Staatsoper.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 195 rökfria rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I rummen finns en dubbelsäng. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch samt hårtork och sminkspegel till gästerna. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och gymnastik. Hotellet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad och ett solarium. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt).

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider. Därutöver erbjuder boendet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider