Premiere Classe Düsseldorf City

Düsseldorf, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Travel Safe
  • WLAN

Distans

  • Distance city: 2000m

Hotellbeskrivning

Detta hotell ligger ca. 900 m från turisternas favoritutflyktsmål. Centrala Düsseldorf ligger endast 2,2 km, bort. Boendet är perfekt för såväl affärsresenärer som för familjer.

Hotellet uppfördes helt nyligen – år 2018. Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 81 rökfria rum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. En faxapparat, en brandvarnare, ett rökfritt område och en lounge står till förfogande för gästerna. En drickautomat till inrättningen gör boendet. Med internet-anslutning kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en queensize-säng. Rummens utrustning omfattar ett skrivbord, en TV-apparat, en brandvarnare och wifi. I badrummet finns en dusch och hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Det finns en frukostsal. Varje morgon förbereds en innehållsrik frukostbuffé. Därutöver erbjuder hotellet även snacks. Här finns ett brett urval av alkoholfria drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider