HK Hotel Dusseldorf City

Düsseldorf, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Düsseldorf (DUS): 14.0 km (21 mins)
  • Lift / Elevator
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 3500

Hotellbeskrivning

HK-Hotel Düsseldorf City ligger i Düsseldorf (i området Stadtbezirk 3), ett stenkast från Düsseldorfs universitet och 6 minuters promenad från Universitetssjukhuset. Detta hotell ligger 8,4 km från Messe Düsseldorf och 2,7 km från Konigsallee.

Boendet har 69 rum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. En garderob, bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns en tidningskiosk. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även tvättservice och en tvättautomat. För stöd av affärsverksamheter är en fotokopiator disponibel.

I rummen finns centralvärme. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Här finns även en telefon, en TV-apparat, en väckarklocka och wifi. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Genom möjligheten att boka en rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum, väntar en bekymmerslös vistelse våra gäster. Huset erbjuder familjerum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med spa och en bastu.

Det finns en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider