ibis Styles Lisboa Centro Marquês de Pombal

Lissabon, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 15 km
  • Flygplats Lisboa (LIS): 9.5 km (16 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ungefär 1,5 km från Lissabon centrum. Endast ett fåtal minuter från boendet ligger en rad affärer såväl som förbindelser till kollektivtrafiken.

De 137 rummen och de 136 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på 10 våningsplan och nås lätt med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice och en tvättautomat. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Som en ytterligare bekvämlighet finns hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På solterrassen finns solstolar. På huset finns även möjlighet till aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, golf, spa och vandring, biljard, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

På boendet finns ett café och en bar. Restaurangen har luftkonditionering och barnstolar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. En innehållsrik frukostbuffé är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter, glutenfria måltider och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider