Scandic Berlin Kurfuerstendamm Hotel

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Berlin Brandenburg (BER): 28.0 km (29 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 200

Hotellbeskrivning

Centralt i Berlin bjuder detta cityhotell många möjligheter att gå ut innebär ideala förutsättningar för såväl affärsresenärer som för familjer. Till flygplatsen Berlin - Tegel (TXL) är det åtta km. Flygplatsen Berlin - Schönefeld (SXF) ligger 25 km från boendet.

Boendet har 217 rökfria rum, fyra sviter, 49 enkelrum och 147 dubbelrum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. I hotellet finns bagageförvaring, ett växelkontor, en bankomat och en drickautomat. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). I affären kan mat köpas. I souvenirshoppen bjuds möjligheten att få med sig några minnen hem. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Till utbudet hör även tvättservice. Den som vill cykla kan använda sig av cykeluthyrningsservicen (avgiftsbelagt) och cykelparkeringen. Nyheter från när och fjärran kan inlapas från dagstidningarna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de fem konferensrummen.

Rummen erbjuder luftkonditionering och centralvärme. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns hårtork och sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Huset erbjuder rökrum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, en bastu och en hamam. Underhållning erbjuds dessutom i form av en nattklubb.

På boendet finns ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och middag. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider