Aparthotel Marino Tenerife

Costa del Silencio, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 2 km
  • Nightclub
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell ligger i Costa del Silencio. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ungefär en km från stranden. Till den närmsta förbindelsen till kollektivtrafiken är 500 m.

De 230 rökfria rummen och de 70 lägenheterna som finns på hotellet är fördelade på tre våningsplan och nås lätt med en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Lägenhetshotellets erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. I lägenhetshotellets finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (avgiftsbelagt). Cykelplatser kan förbokas.

I rummen finns luftkonditionering, centralvärme och en fläkt. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är utrustade med en queensizesäng och en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, ett minikylskåp, en spis, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat, en radio, en väckarklocka och wifi (avgiftsbelagt), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder rökrum.

De vuxna kan simma i utomhuspoolen och barnen kan bada i plaskdammen. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. Hotellet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, boccia, volleyboll, minigolf, golf och ridning. Lägenhetshotellets har ett vattensportprogram med vindsurfing, draksurfning, segling, katamaransegling, kajakpaddling, snorkling, dykning och vattengymnastik. Boendet erbjuder gym, bordtennis, badminton, biljard, dart, squash, gymnastik och aerobics. På hotellet finns wellnesserbjudanden som spa, skönhetssalong, massagebehandlingar och solarium. Att även ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett disco, ett kasino och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

Den gastronomiska avdelningen består av en rökfri restaurang och en bar. Lägenhetshotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension, helpension och all-inclusive. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, brunch, lunch och en variationsrik kvällsbuffé. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider