Iliovasilema

Lemnos, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • AC på rummet
  • AC i allmänna utrymmen
  • Internet på rummet
  • Reception
  • Safe in the reception

Distans

  • Avstånd till strand: 600m
  • Avstånd till centrum: 2000m

Antal

  • Antal pooler: 1

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet Iliovasilema ligger högst upp på en kulle med utsikt över Platy-bukten och de omgivande vackra dalarna. Lägenheterna är fräscha och välutrustade, och många av lägenheterna har en vacker utsikt. Hotellet har en liten pool och den fina Platystranden är bara en kort promenad bort.

Iliovasilema, vid stranden Platy på västra Limnos, består av flera mindre byggnader förbundna av små gångar i den gröna trädgården. Komplexet består av två områden, ett huvudområde där receptionen och poolen är belägen och ett mindre område ca 50 meter bort.

Alla lägenheter är modernt inredda och med välutrustade minikök. Inredning och utseende är unikt för varje lägenhet. Här är det enkelt att laga sin egen mat, bo och trivas. Apollo har rum i hotellets båda områden.

På hotellet finns en liten pool som omges av en solterrass med några solstolar och parasoller. Den närliggande sandstranden erbjuder solstolar och parasoller till uthyrning. Stranden har belönats med den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg. Utmärkelsen garanterar vattenkvaliteten, god badsäkerhet, bra miljömässig information till besökarna, en korrekt behandling av den lokala naturen samt flera andra miljömässiga och kvalitetsmässiga kriterier. Blå Flagg är ett av världens mest erkända miljömärken som tilldelas stränder, småbåtshamnar och hållbara båtturismoperatörer.

Wifi ingår på hela hotellet. Reception som är öppen dagtid. Kostnadsfri deponering i receptionen. Limnos lockar med många häftiga naturupplevelser, så vi rekommenderar att du hyr du bil för att upptäcka mer.

Det finns några beach barer vid stranden men i övrigt är det mycket lugna omgivningar. Till Myrina, ca 2 kilometer från hotellet, med stort utbud av butiker tavernor och barer tar du dig enklast med hyrbil eller taxi.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider