Grand Aquarium Apart

Marmaris, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd till centrum: 8 km
  • Internet
  • Distance Centre: 12kmStrand19kmMarmariscentrum8km

Hotellbeskrivning

Grand Aquarium Apart är ett bra lägenhetshotell som är särskilt populärt bland barnfamiljer. Hotellet ligger i lugna omgivningar i utkanten av Içmeler och här finns en riktigt mysig atmosfär och gott om plats för hela familjen.

Hotellets stora attraktion är poolen som nästan är utformad som en grotta. Här finns en 63 m lång vattenrutschbana med tunnel och här garanterar vi fart och fläkt. Det finns också en barnpool, ett vattenfall och en utomhusjacuzzi.

Under dagen ser animationsteamet till att ingen blir uttråkad. De arrangerar spel och tävlingar för både stora och små och på kvällarna står de för underhållning för hela familjen. När hotellet anordnar turkisk afton får ni ett bra tillfälle att prova på turkisk folkdans eller magdans.

Hotellets spa-center erbjuder hamam, bastu och massage och det är också här gymmet ligger. (Användning av SPA-centret mot avgift).

I restaurangen "Grand Cave" serveras både internationella och turkiska rätter och i "Cave Bar" kan du njuta av en färgglad drink innan det är dags att äta en god middag.

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets gemensamma utrymmen. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider