Relaxia Beverly Park

Playa del Ingles, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 100 m

Recensioner

| 3,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Relaxia Beverly Park är ett trevligt All inclusive-hotell mellan orterna Playa del Inglés och San Augustin. Här bor du i en lugnare del av den populära semesterorten med flera pooler att välja mellan och stranden tvärs över gatan. Relaxia Beverly Park är ett populärt val bland såväl familjer som par, och All inclusive ingår i din vistelse!

Hotellets trevliga poolområde bjuder in till semesteravkoppling. Här kan du sträcka ut dig i en solstol och känna solens strålar eller ta ett uppfriskande dopp i någon av poolerna. En av dem är dessutom uppvärmd vintertid. Poolbaren och hotellets lounge ser till att det aldrig är långt till en svalkande drink eller förfriskningar mellan måltiderna. För dig som har svårt att sitta still finns ett gym och du kan också utmana ditt resesällskap i en runda minigolf eller ett parti biljard. För hotellets yngre gäster finns lekplats, lekrum och en barnpool. Hotellets personal anordnar också roliga små aktiviteter för barnen så som mini-disco.

När du bokar Relaxia Beverly Park med oss ingår ett enkelt All inclusive-paket för en extra avkopplande semester. Hotellets huvudrestaurang serverar då frukost, lunch och middag i bufféform bestående av lokala smaker och internationella favoriter. Snacks och dryck erbjuds även mellan måltiderna i poolbaren och loungen enligt ett tidsschema som meddelas vid incheckning.

De 469 rummen på Relaxia Beverly Park renoverades 2006 och är utspridda över 7 våningar. Rummen är ljusa, välskötta och har balkong. Du har dessutom möjlighet att boka till havsutsikt som tillval. För att nå stranden i närheten av hotellet behöver du korsa vägen som går utanför. I området kring Relaxia Beverly Park finns ett mindre centrum med butiker, restauranger och barer. För ett större utbud rekommenderas dock centrala Playa del Inglés och där finns också möjligheten att utforska den fem kilometer långa och populära stranden. Varför inte ge dig ut på en promenad för att upptäcka området? Du följer enkelt den välordnade strandpromenaden som tar dig hela vägen från hotellet längs den vackra sandstranden.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider