The Social Hub Berlin Alexanderplatz

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Berlin Brandenburg (BER): 25.5 km (34 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Detta hotell erbjuder perfekta förutsättningar för såväl affärsresenärer som för familjer. Hotellet befinner sig ungefär 800 m från Berlin centrum med alla dess populära sevärdheter i ett historiskt präglat kvarter.

Hotellet uppfördes helt nyligen – år 2019. Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 34 enrumslägenheter och 475 dubbelrum. För in- och utcheckning flerspråkig personal (engelska, tyska, franska) i receptionen i entren. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Huset erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. I boendet finns en tidningskiosk. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, översättningstjänster, under förutbestämda tider finns kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (avgiftsbelagt). Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Det finns ett affärsområde med videoprojektor, projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Den som inte vill försumma det dagliga arbetet kan utnyttja kontorsservicetjänsterna. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de sju konferensrummen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering, ett golvvärmesystem och en kamin. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av stadsutsikten. Dessa rum har en dubbelsäng och en bäddsoffa och är inredda med mjuka heltäckningsmattor. På begäran finns extra- och spjälsängar tillgängliga mot avgift. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin, en bakugn och ett frysfack. Gästerna har även tillgång till en tvättmaskin. Det lilla extra som en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns också möjligheten att träna i fitnessstudion. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik (avgiftsbelagt).

Huset förfogar över en gastronomisk avdelning med en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension, helpension, all-inclusive och all-inclusive-specialerbjudande. Här erbjuds frukost, brunch, lunch och middag. Dieträtter, glutenfria måltider, barnmenyer, laktosfri kost och vegankost tillagas - mot en extra kostnad. Därutöver erbjuder boendet även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Alkoholfria drycker, alkoholhaltiga drycker och internationella varumärken är inkluderat i priset.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider