Cișmigiu Hotel

Bukarest, Rumänien Flagga - Rumänien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Travel Safe
  • WLAN

Hotellbeskrivning

Hotel Cismigiu ligger i hjärtat av Bukarest, ett stenkast från både Cismigiu-trädgården och Stadshuset i Bukarest. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 1,7 km från Piata Unirii och 2,8 km från Parlamentet (Palatul Parlamentului).

Huset som uppfördes 1912 genomsyras av historisk charm. Boendet hälsar gästerna välkomna till ett sex-våningshus med sammanlagt 60 rum och en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Hotellet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet mot avgift. Som ytterligare service erbjuds transferservice, roomservice finns under förutbestämda tider, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. På rummet finns det en minibar. Bekvämligheter som en telefon, en TV med kabelanslutning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och aerobics.

Måltider avnjuts i en av de två restaurangerna. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider