Vanagupe Hotel

Palanga, Litauen Flagga - Litauen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 850 m
  • Flygplats Palanga (PLQ): 4.4 km (5 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

I Palanga hittar du Vanagupe Spa and Conference Centre en fem minuters bilfärd från Palanga Beach och Antanas Mončys House Museum. Detta hotell med lyxprofil ligger 3,9 km från Palanga Pier och 4 km från Botanical Park.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. I affären kan mat köpas. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Det skönt tempererade vattnet i inomhus- och utomhuspoolerna ger en sund badupplevelse. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På terrassen finns bekväma solstolar. I huset erbjuds aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning och tennis. Mot en extra avgift kan en även aktiviera sig med beachvolleyboll, basket och ridning. Till utbudet av vattensporter hör dykning samt vindsurfing och snorkling mot en avgift. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och aerobic. På hotellet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar och solarium. Ett underhållningsprogram och livemusik innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som dieträtter och barnmenyer. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider