Thon Skeikampen

Lillehammers kommun, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Gardermoen (OSL): 182 km (2 hours 14 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • distance_city: 37500

Hotellbeskrivning

Thon Hotel Skeikampen ligger i Gausdal och placerar dig 0,9 km från Skeikampen och 20,5 km från Bjørnstjerne Bjørnson Home. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 29,1 km från Lilleputthammer och 29,4 km från Hunderfossen Familiepark.

Boendet har 83 rum och en hiss och en reception. Bagageförvaring till inrättningen gör boendet. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. För en bekväm vistelse kan gästerna nyttja boendet faciliteter, inklusive trädgården. På hotellet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns centralvärme. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Poolområdet med inomhus- och utomhusbassänger är en perfekt plats för att slappna av och för att samla nya krafter. På terrassen finns bekväma solstolar. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och fiske. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av kanotpaddling. Hotellet (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Liftkort finns att köpa på plats. Med ett gym, bordtennis, badminton, biljard och dart på boendet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam och massagebehandlingar. Ett disco och en nattklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och helpension. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och lunch. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider