Mitt Hotel

Moss kommun, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 180

Hotellbeskrivning

I Moss ligger Mitt Hotell nära stranden, en fem minuters promenad från både Moss church och Moss Kunstgalleri. Detta hotell ligger 0,5 km från Galleri Henrik Gerner och 0,6 km från Punkt Oe.

Hotellet förfogar över 55 rum som är anpassade för att gästerna ska kunna avnjuta sina semesterdagar på bästa vis. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder bagageförvaring, ett konferensrum, ett businesscenter och en tvättautomat. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande.

I alla rum finns en minibar, en telefon och wifi (gratis). I badrummet finns självklart en dusch. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Här finns också möjligheten att träna i fitnessstudion.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider