Wilhelmsen House

Tønsberg, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Gardermoen (OSL): 154 km (1 hour 53 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • distance_city: 28900

Hotellbeskrivning

Wilhelmsen house Apartments ligger i Tönsberg nära flygplatsen, en kort 2 minuters promenad från Roald Amundsen Sculpture och 8 minuter från Oseberghaugen Royal Mound. Detta hotell ligger 0,9 km från Slottsfjellsmuseet och 0,9 km från St. Olav's Church.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 49 rum. En drickautomat till inrättningen gör boendet. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, tvättservice, en frisör och en tvättautomat.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Wifi (gratis) ingår i rummens grundutrustning. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Här finns också möjligheten att träna i fitnessstudion.

Det finns ett café. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider