Beau Rivage

Nice, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Nice (NCE): 8.2 km (21 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Strandhotellet ligger i centrala Nices. Vid boendet finns hållplatser för kollektivtrafik.

Strandhotellet byggdes år 1860. Hotellet som erbjuder 118 rum, 12 sviter och 59 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med videoprojektor och faxapparat tillgängligt.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Samtliga rum har antingen en queensize-säng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. En telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

Solstolar och parasoll garanterar härlig avslappning.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider